Bungalows

Hotel Resnik nudi 116 bungalova kategoriziranih sa 2 zvjezdice u zelenom vrtu okruženom cvijećem i mediteranskim raslinjem. Svih 116 naših bungalova orijentirano je prema našoj lijepoj šljunčanoj plaži koja zaokružuje kompleks našeg hotelskog naselja.

Ako ste u potrazi za kampom pored plaže sa bungalovima, naš kamp najbolji je izbor za Vas i Vašu obitelj i prijatelje. Isprobajte naše osobne usluge, kvalitetu svih naših objekata i našu divnu okolinu.

  • 2 x 2 kreveta u zasebnim spavaćim sobama
  • Tuš kabina/wc
  • Dnevni Boravak

Jelo i piće

All Inclusive bogati buffet doručak, ručak i večera, piće po obroku (stolno vino, pivo, voda i bezalkoholna pića), piće od 10:00 do 22:00 u središnjem restoranu (stolno vino, pivo, voda i bezalkoholna pića), sladoled za djecu u vremenu od 16:00 do 17:00 (svaki dan osim subote).

Sport i Aktivnosti

Sportski tereni za košarku, rukomet, nogomet i badminton.

Dodatni Sadržaji

Hrana i piće na terasi koja čini dio grill restoran, pića u restoranu na plaži, uporaba ležaljki i suncobrana na plaži, trezor, škola ronjenja, iznajmljivanje čamaca, izleti, korištenje teniskog igrališta (pijesak).

Besplatan WiFi

Naš hotel resort nudi svojim gostima besplatan neograničen WiFi u sklopu recepcije i restorana.

Hotelski Restoran

Restoran sa terasom nalazi se iznad morske obale, što omogućuje organizaciju raznih događanja. Uživajte u prekrasnom pogledu na more dok jedete obroke, pijete kavu ili jednostavno uzimate pauzu za popiti piće nakon nekih od aktivnosti iz hotelske ponude. Klimatizirani restoran s terasom nije jedini u hotelu. Tu je i grill restoran i caffe bar na plaži. Hotelski restoran je također na raspolaganju za vjenčanja i razne događaje s mogućnošću da prihvati 200-250 gostiju.

Pogledaj Restoran

Our latest special offers,
straight to your inbox

Stay up to date with the latest specials from Hotel Resnik. Subscribe and save on your next stay.

Continue browsing site