Doživljaj Kao Nijedan Dosad

Smješten u zelenom području između dvaju gradova koji su pod zaštitom UNESCO-a - Trogira i Splita. Položajem odmah pored obale mora s vlastitom plažom, Resnik Hotelsko Naselje nudi Vam ugodan smještaj s brojnim rekreacijskim i sportskim aktivnostima. Hotel Resnik vam nudi: parking, klimatizirani restoran u središnjoj zgradi, restoran na terasi, caffe bar na plaži. Resnik Hotelsko Naselje se proteže na velikom području od 110 000m2. Smjestajni objekti kategorizirani su sa 2 zvjezdice. Hotelski kompleks se sastoji od bungalova, paviljona i drugih objekata s hotelskim sobama, smještenih uz morsku obalu sa vlastitom plažom u duljini od približno 1000 m. U Hotelskom Naselju nalazi se pet teniskih terena i tereni za košarku, rukomet i nogomet.

Hotelsko Naselje Resnik nalazi se samo 1 km od splitske zračne luke i ima brzi pristup autocesti te brzim regionalnim cestovnim sustavima, tako da je Resnik jedna od najpristupačnijih lokacija velikog razvoja na Jadranskoj obali.

  • Klimatizirani Restoran
  • Plaža hotela
  • Bar Na Plaži
  • Bungalovi
  • 5 Tenis Terena
  • Tereni za Košarku, Rukomet i Nogomet

Prethodni mjesec u Hotelu Resnik

266
Gosta Odsjela
478
Obroka Posluženo
93
Izleta Rezervirano
122
Ronilačkih Ekspedicija

Hotelsko Naselje Resnik

Resnik Hotelsko Naselje površine je 103.500 m2 (10,35 ha). Resnik Resort ima blagi nagib zemljišta koje se spušta od ceste prema moru i šljunčanim plažama. Teren je kultiviran s endogenim mediteranskim vrstama, uz 600 m obalne linije. Trenutno ima 18 279 m2 GBA turističkog naselja opremljenog raznim sadržajima koje datira iz 1967. uključujući središnju zgradu, smještajne jedinice (paviljone, bungalove, kamp), restorane i barove, sportske sadržaje (5 teniskih terena, nogometno igralište, košarkaško igralište, 2 staze za kuglanje, badminton igralište, plaže) i shopping centre.

U šest paviljona, raspona od jedne do tri zvijezdice nalazi se 179 soba, dok se ostale smještajne jedinice sastoje od 199 bungalova (24-28 m2) i auto-kampa sa 50 parcela. Hotelski rezort na sebe preuzima 1/3 godišnjih turističkih posjeta Gradu Kaštela s 10 000 turističkih dolazaka i 50 000 noćenja.

Hotelski Restoran

Restoran sa terasom nalazi se iznad morske obale, što omogućuje organizaciju raznih događanja. Uživajte u prekrasnom pogledu na more dok jedete obroke, pijete kavu ili jednostavno uzimate pauzu za popiti piće nakon nekih od aktivnosti iz hotelske ponude. Klimatizirani restoran s terasom nije jedini u hotelu. Tu je i grill restoran i caffe bar na plaži. Hotelski restoran je također na raspolaganju za vjenčanja i razne događaje s mogućnošću da prihvati 200-250 gostiju.

Vidi Restoran

Our latest special offers,
straight to your inbox

Stay up to date with the latest specials from Hotel Resnik. Subscribe and save on your next stay.

Continue browsing site