Doživite Izvrsnost & Pronađite Savršeno Mjesto Za Odmor

Smješten u zelenom području između dvaju gradova koji su pod zaštitom UNESCO-a - Trogira i Splita. Položajem odmah pored obale mora na kojoj se nalazi plaža, Resnik Hotelsko Naselje nudi Vam ugodan smještaj s brojnim rekreacijskim i sportskim aktivnostima. Hotel Resnik vam nudi: parking, klimatizirani restoran u središnjoj zgradi, restoran na terasi, caffe bar na plaži. Resnik Hotelsko Naselje se proteže na velikom području od 110 000m2. Smjestajni objekti kategorizirani su sa 2 zvjezdice. Hotelski kompleks se sastoji od bungalova, paviljona i drugih objekata s hotelskim sobama, smještenih uz morsku obalu sa vlastitom plažom u duljini od približno 1000 m.

U Hotelskom Naselju nalazi se pet teniskih terena i tereni za košarku, rukomet i nogomet. Hotelsko Naselje Resnik nalazi se samo 1 km od splitske zračne luke i ima brzi pristup autocesti te brzim regionalnim cestovnim sustavima, tako da je Resnik jedna od najpristupačnijih lokacija velikog razvoja na Jadranskoj obali.


Dalmacija je ocijenjena kao Top odredište za odmor

Dalmacija ima toplu Mediteransku klimu i blage zime s atraktivnim sunčanim razdobljem od svibnja do listopada. Jadranska obala ima brojne nerazvijene otoke te je popularno odredište za jedrenje. Lokalna kuhinja temelji se na obilju hrane iz mora, svježim mediteranskim proizvodima te se na ovom području proizvode neka od najboljih hrvatskih vina.

Klimatizirani Restoran

Restoran sa terasom nalazi se iznad morske obale, što omogućuje organizaciju raznih događanja. Uživajte u prekrasnom pogledu na more dok jedete obroke, pijete kavu ili jednostavno uzimate pauzu za popiti piće nakon nekih od aktivnosti iz hotelske ponude. Klimatizirani restoran s terasom nije jedini u hotelu. Tu je i grill restoran i caffe bar na plaži. Hotelski restoran je također na raspolaganju za vjenčanja i razne događaje s mogućnošću da prihvati 200-250 gostiju.

Konferencijska Dvorana

U ponudi hotela Resnik na raspolaganju je i konferencijska dvorana s kapacitetom za 100 ljudi, predviđena za različite konferencije, seminare i radionice. Možemo upravljati organizacijom raznih događanja tijekom cijele godine, jer naš Hotel nije otvoren samo tijekom sezone. Slobodno nas kontaktirajte, bez obzira kakve bi Vaše potrebe mogle biti.

Galerija Slika

Our latest special offers,
straight to your inbox

Stay up to date with the latest specials from Hotel Resnik. Subscribe and save on your next stay.

Continue browsing site